Ejeroplysninger

www.skoemagerkroen.dk ejes af:

PN Skoemagerkroen aps landevejen 4 4060 Kirke Såby Telefon: +45 46491930 Mail: info@skoemagerkroen.dk CVR-nr. 32658474

 

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, tablet eller smart phone ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Når du besøger soelleroed-kro.dk modtager du automatisk en eller flere cookies.

For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data.

Skoemagerkroen deler ikke data med 3. part. Men nogle af de services, der har cookies på vores sites, deler data med 3. part.

 

Så længe opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter, hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookie forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 14 dage fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din enhed.

 

Sådan undgår og sletter du cookies

Hvis du ikke ønsker at lagre cookies på din computer, har du mulighed for at slette dem igen eller blokere for cookies. Sådan sletter eller blokerer du cookies.

Benytter du en browser, som ikke er på listen fra minecookies.org, skal du finde vejledningen i den pågældende browsers hjælpe-sektion.

 

Hvad bruger vi cookies til

Skoemagerkroen bruger cookies til at give brugerne den bedste oplevelse af vores sites, bl.a. ved at indsamle demografiske og brugerrelaterede statistikker.

Endvidere bruger vi cookies til at markedsføre Skoemagerkroen.

 

Cookies på sitet

· Google Analytics

· Google Tag Manager

· Google Audience

· DoubleClick

Disse udbydere lægger alle cookies på skoemagerkroen site for at indsamle anonyme data om brugernes adfærd. De kan også indsamle IP-adresser, hvilket et personhenførebare data. De deler data med tredjepart.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Brug af personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller forespørgsler om f.eks. selskaber.

For at kunne yde vores gæster den bedste service er der ofte tale om oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, uddannelsesretning eller interesser. Ingen persondata videregives eller sælges til tredjepart.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Databeskyttelsesloven og EU’s Persondatafordning (General Data Protection Regulation, GDPR) skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi beskytter dine personlige oplysninger under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Denne cookie- og privatlivspolitik er baseret på anbefalingerne fra Minecookies.org.

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Søllerød Kro, skal du rette henvendelse til info@skoemagerkroen.dk

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

August 03-08-2020